Помощ
Регистрация
Вход
Вход
Регистрация
Използвайте Facebook

Използвайте сайта с вашия Facebook или Google+ профил. Лесно е!

или

Помощ

Как да се регистрирам?

Има два начина за регистрация в Nex.bg:

- Оикновена регистрация - при нея изполвате бутона най-горе в дясно, в черната лента, след което попълвате Вашето име, фамилия, email  и парола, тогава натискате бутона "Регистрирай ме"

- Другият начин е да използвате бутона за регистрация чрез Facebook. Там е необходимо да кликнете върху синия Facebook бутон, за да се свържете с фейсбук профила си. 

Как да поръчам?

В онлайн хипермаркет Nex.bg може да извършите поръчка по два начина:

- С бутона "Поръчай", който се намира в дясно, в полето на продукта. След кликването на бутона "Поръчай", ще бъдете препратени към Вашата количка, където се изобразява Вашата поръчка. Там имате възможност да премахнете продукт, да зададете количество, както и да въведете пормокод за намаление, ако разполагате с такъв. След като сте готови с Вашата количка отивате на бутона "Продължи", който се намира долу вдясно. Той ще ви одведе до страницата с потвърждение на поръчката - за да поръчате е необходимо да влезнете в профила си в Nex.bg или да се регистрирате.

- Другият начин за поръчка от Nex.bg  е с бутона "Бърза поръчка". С него ще видите изкачащ прозорец, където единствено е необходимо да въведете телефонния си номер и наш сътрудник ще се свърше с Вас, за осъществяване на поръчката.

След колко време ще бъде доставена поръчката ми?

Времето за доставка при покупка от Nex.bg е между 1 и 3 работни дни в зависимост от Вашето местоположение и часът, в който е направена поръчката. Обикновено доставките на продукти поръчани до 15.00 часа се извършват до 2 работни дни. При всяка поръчка от Nex.bg наш сътрудник ще се свърше с Вас, за да Ви информира за датата и времето на доставка за поръчаната от Вас стока.

Колко струва доставката?

Доставката на поръчки под 45 лева, се заплаща от клиента и е в размер на 3.99 лв. до офис на Спиди или Еконт и 4.99 лева при доставка на адрес. При обемни стоки или такива с по-голямо тегло, цената за доставка е описана в описанието на продукта. 

Абонирай се за нашите най-изгодни предложения:

Защо да избера Nex.bg?

Бърза и удобна поръчка
Ниски цени
Възможност за връщане на стоката
domaintoolzdomaintoolz.ir fulluploadfullupload.ir آپلود رایگانآپلود عکس