Помощ
Регистрация
Вход
Вход
Регистрация
Използвайте Facebook

Използвайте сайта с вашия Facebook или Google+ профил. Лесно е!

или

Общи условия

"Общите условия" на "БОКАЧА-НЕКС" ЕООД (наричан по-долу Nex.bg) от една страна и потребителите на електронни (интернет) страници и услуги, намиращи се на домейн Nex.bg (наричани за краткост "сайт" или “Nex.bg”).

Тези условия са валидни за всички потребители.

С натискането на който и да е бутон, линк или обект който се намира на Nex.bg (с изключение на линка към настоящите "Общи условия"), потребителят  декларира, че е съгласен, приема и следва да спазва тези "Общи условия". 

"БОКАЧА-НЕКС” ЕООД е дружество, регистрирано на територията на Република България, със седалище и адрес на управление: 

гр. София, бул. "Черни Връх" 46

РЕГИСТРАЦИЯ

Регистрацията не е задължителна, за поръчка от сайта. Регистрацията дава предимство за по-лесно използване на сайта, следене на статуса на вашите поръчки, получаване на известия и други.

При регистрацията трябва да въведете адреса, който ще се използва за доставка, Името и фамилията Ви,  Вашата парола, e-mail, телефон(и) за връзка. След като се регистрира, потребителят има възможност за промяна на потребителските данни, както и промяна на данните за всяка поръчка поотделно.

С отбелязване в полето "Съгласен съм с "Общите условия" клиентът извършва електронно изявление по смисъла на Закона за електронния документ и електронния подпис, с което декларира, че е запознат с настоящите "Общи условия" и ги приема.

 

ПОВЕРИТЕЛНОСТ НА ДАННИТЕ

При регистрацията Ви в сайта, Nex.bg гарантира, че личните Ви данни ще бъдат използвани единствено при взаимоотношенията ви със сайта и няма да бъдат предоставени на трети лица.

По всяко време Вие имате право да изтриете потребителския си акаунт както и прилежащите към него данни. Същото важи и за прекратяването на абонамента Ви към електронния ни бюлетин.

 

ПОРЪЧКА

Поръчка в сайта може да се направи по всяко време на денонощието, 7 дни в седмицата, включително почивните дни и официалните празници.

„ Бърза поръчка“  -   Чрез бързата поръчка потребителят оставя единствено телефон за връзка, като оператор на Nex.bg ще се свърже с него за уточняване на поръчката и данните за доставка.

чрез бутона "Купи"  По този начин потребителят добавя избрания продукт в потребителската кошница с опция за добавяне на допълнителни продукти.  След като потребителят завърши пазаруването той може да види избраните от него продукти в потребителската кошница, да премахне същите и ли някои от тях, както и да въведе промоционален код за отстъпка. След това потребителят може да въведе данните за потребителския си профил, ако има такъв или да създаде нов, като по този начин финализира поръчката.

След като поръчката е финализирана, потребителят  ще получи обаждане от оператор на сайта, за потвърждаване на поръчката, както и известия по email за статуса на неговата поръчка.

 

ЦЕНА НА ПОРЪЧКАТА

Цените на продуктите са крайни и са с включено ДДС, освен ако изрично не е посочено друго. Цената за доставка се плаща от потребителя, като при извършване на поръчка, той бива уведомен за нейната стойност. Безплатна доставка за поръчки над 120 лв не важи за продуктите с фиксирана цена на доставка - спални, столове, маси, спално бельо.

Nex.bg си запазва правото да променя цените на продуктите  както и тези за доставка. При сгрешена цена на продукт, Nex.bg не дължи обезщетение на потребителите.

ПРОБЛЕМИ ПРИ ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА

Изпълнението на Вашата поръчка може да бъде възпрепятствано поради някоя от следните причини: 

1. Липса на наличност. Ако един или няколко от продуктите, които потребителят е поръчал не са в наличност, оператор на сайта ще се свърже с потребителя, за да го уведоми..

2. Сгрешени данни за доставка. Ако при доставката или поръчката има сгрешени данни, оператор на сайта ще се свърже с потребителя, за да го уведоми и да бъдат коригирани.

3. Липса на телефон за контакт с потребителя. В такъв случай оператор на сайта ще уведоми потребителя по email,  ако това е възможно.

При наличие на проблеми с доставката по вина на Nex.bg допълнителните разходи се поемат за сметка на Nex.bg. При всички останали случаи последващо изпращане на пратката следва да бъде за сметка на потребителя.

 

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ

Плащането на продуктите поръчани от Nex.bg става чрез наложен платеж на куриера, при доставка на поръчката. Потребителят може да заплати част от поръчката или цялата поръчка със сума от виртуалния си портфейл. Доставката не може да бъде плащана със сума от виртуалния портфейл.

 

ОТКАЗ ОТ ПОРЪЧКА И ВРЪЩАНЕ НА СТОКА

Потребителят има право да върне закупената от него стока в рамките на 14 работни дни от датата на закупуването й. За целта предметът на сделката трябва да е в оригиналната си опаковка, без следи от употреба или нарушаване на търговския вид на стоката, в съответствие с разпоредбите на чл. 55 от ЗЗП.

Транспортните разходи при връщане на стоката от клиента към продавача са за сметка на клиента, като негово право е да избере с коя куриерска служба да изпрати пратката, в случай че е възпрепятстван да я донесе лично в офиса на магазина. Адресът на магазина е посочен в настоящите общи условия.

 

СПОРОВЕ И ЖАЛБИ

Когато възникне ситуация с неуредени въпроси, клиентът има право да отправи спорните въпроси към сътрудник на Nex.bg чрез посочените адреси за кореспонденция.

 

ГАРАНЦИЯ НА СТОКАТА

Всички стоки в Nex.bg, са предоставени от официални представители и вносители. Стоките, подлежащи на гаранционно обслужване, биват придружени с необходимите документи относно срока и адреса на гаранционния сервиз.

Абонирай се за нашите най-изгодни предложения:

Защо да избера Nex.bg?

Бърза и удобна поръчка
Ниски цени
Възможност за връщане на стоката
domaintoolzdomaintoolz.ir fulluploadfullupload.ir آپلود رایگانآپلود عکس