Помощ
Регистрация
Вход
Вход
Регистрация
Използвайте Facebook

Използвайте сайта с вашия Facebook или Google+ профил. Лесно е!

или

Мода за жени - Обувки (I-ва част)

1491 прочита

Обувките са една от незаменимите части към визията на всяка дама. А какви са актуалните обувки тази година? Те могат да бъдат описани с три думи – стилни, красиви и елегантни. Дизайнерите ни предлагат колекции от различни видове обувки, било то за вечерни събития, спортни, елегантни или обувки за всеки ден.

Колекцията от обувки есен-зима са съобразени изцяло с желанията на голяма част от дамите. Разнообразието от високи и ниски обувки, боти и ботуши е голямо, и изборът е изключително труден, но все пак го оставяме на Вас. Вие сами трябва да прецените кой модел обувки би Ви подхождал и дали се чувствате комфортно, когато ги носите.

Днес модните тенденции наблягат на обувки в най-различни цветови гами и  материали. Материалът, който най-често се използва за създаването на уникални обувки  тази година е велур, кожа и кадифе.


Какви обувки ни предлагат модните дизайнери днес на пазара?

  1. Нестандартни обувки – специално за дамите, който искат бързо и лесно да привлекат вниманието на околните, се предлагат високи обувки с нестандартни токове. Все повече дизайнери избягват да залагат на класическите модели, а създават уникални и различни обувки и то благодарение най-вече на въображението им. Именно тези високи обувки, различни по форма и размери, ще бъдат новия хит на пазара тази година. А колкото до цветовете им, можете да ги намерите във всеки един цвят и дори с допълнителни елементи и декорации.
КОМЕНТАРИ
Вашият коментар:
За да напишете коментар, моля, влезте в профила си от тук.
Абонирай се за нашите най-изгодни предложения:

Защо да избера Nex.bg?

Бърза и удобна поръчка
Ниски цени
Възможност за връщане на стоката
domaintoolzdomaintoolz.ir fulluploadfullupload.ir آپلود رایگانآپلود عکس