Помощ
Регистрация
Вход
Вход
Регистрация
Използвайте Facebook

Използвайте сайта с вашия Facebook или Google+ профил. Лесно е!

или

Кожените якета и мъжете

1499 прочита

Да бъдеш предизвикателен, готин, или пък да излъчваш визия на бунтар,  е задача, с която мъжете много лесно могат да се справят. За тази цел им е необходимо просто да се сдобият с кожено яке. Много от известните мъже, като Траволта, Джеймс Дийн, Брандо, залагат на кожените якета в тяхната визия. Поради тази причина много от мъжете, стараейки се да им подражават, също избират да носят кожени якета. И въпреки, че годините си летят, и с всеки изминал ден модните тенденции се променят все повече, кожените якета си остават актуални и всеки един мъж трябва да има в гардероба си поне едно такова. Те са истинска класика, която не увяхва! 

Както при всички останали дрехи, така и при кожените якета, изборът  не е лесен. Мъжете допускат много грешки, когато избират тоалета си, а при кожените якета главния проблем е, че не се съобразяват със самия размер на якето. За да Ви стои добре коженото яке,  то трябва да бъде по-прилепнало по тялото. Нашият съвет, който би Ви помогнал при избора на яке е, когато решите да пробвате кожено яке изберете един размер по-малък от този, който по принцип носите. По този начин ще видите как Ви стои и как подчертава формите на тялото Ви. Повярвайте, именно по-малкият номер ще е Вашият избор, щом се видите с него в огледалото. 

Основните правила, на които трябва да обърнете внимание, когато избирате кожено яко, са няколко и благодарение на тях ще се чувствате по комфортно и удобно с него.

Най-важните неща, които трябва да знаете е, че ръкавите не трябва да бъдат прекалено дълги, дължината на самото яке трябва да бъде до талията, и якето не трябва да Ви стои отпуснато и да се свлича, а да обгръща раменете Ви.

КОМЕНТАРИ
Вашият коментар:
За да напишете коментар, моля, влезте в профила си от тук.
Абонирай се за нашите най-изгодни предложения:

Защо да избера Nex.bg?

Бърза и удобна поръчка
Ниски цени
Възможност за връщане на стоката
domaintoolzdomaintoolz.ir fulluploadfullupload.ir آپلود رایگانآپلود عکس