Помощ
Регистрация
Вход
Вход
Регистрация
Използвайте Facebook

Използвайте сайта с вашия Facebook или Google+ профил. Лесно е!

или

Часовникът – символ на престиж

1439 прочита

Непрекъснато чуваме, че времето е пари. Днес времето навярно е най-ценният ресурс. Не можем обаче да го притежаваме. То си тече и не сме в състояние да го контролираме или да го спрем. По-скоро то управлява нас. В забързаното ежедневие всеки копнее да е господар на времето си.

Часовникът е едно от най-древните човешки изобретения. Задоволява естествената нужда на човек да измерва кратки интервали от време. Българите имаме повод да се гордеем, защото първият електронен ръчен часовник в света е изобретен от българина Петър Петров.  

В съвременността сверяването на актуалното време може да стане от мобилния телефон, от служебния или домашен компютър. В последните години носенето на ръчен часовник вече не е необходимост, а въпрос на стил. Казват, че едно от нещата, по което може да  прецените мъжа срещу вас е часовникът му. С него господата демонстрират престиж. Часовникът е тяхното бижу.

Ако обувките са манията на жените, то повечето от мъжете са пристрастени към часовниците и са склонни да платят доста крупни суми, за да ги притежават. Много от тях дори ги колекционират. Може би желанието на мъжете да са лидери поражда и стремежа да контролират времето или поне да са в крак с него.

Дами, ако се чудите какво да подарите на мъжа до вас, на приятел, на баща или колега часовникът винаги ще бъде оценен високо.

Бъдете в крак с времето!

КОМЕНТАРИ
Вашият коментар:
За да напишете коментар, моля, влезте в профила си от тук.
Абонирай се за нашите най-изгодни предложения:

Защо да избера Nex.bg?

Бърза и удобна поръчка
Ниски цени
Възможност за връщане на стоката
domaintoolzdomaintoolz.ir fulluploadfullupload.ir آپلود رایگانآپلود عکس